Kristály masszázs

A kristály masszázs az egyik legbensőségesebb, legpihentetőbb masszázsunk. A kristályok által felerősített energiaáramlás a blokkok oldását eredményezi, akár fizikai szinten is. Amikor ellazulva engedjük, hogy a kristályok kifejthessék hatásukat, gondolataink pozitívvá válnak, innen már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a regenerálódási folyamat.
Napjainkban egyre inkább visszafordulunk a természethez, s újra szívesen alkalmazzuk a természetes megoldásokat, amit már őseink igen hatásosan alkalmaztak, hiszen ismerték a természet minden fortélyát – együtt rezdültek a természettel.A kristályok állandó, tökéletes rezgést hoznak létre, amelyek segítségével képesek hihetetlen mértékben harmonizálni közvetlen környezetük rezgését. Ezáltal növelik az éltető energia áramlását is az ember fizikai és finom-testeiben.
Abban az esetben, amikor ezen kristályrezonanciát a hibásan működő energiarendszerekre irányítjuk, teljesen helyreállíthatjuk az egyensúlyt, a rossz közérzet megszűnik, a test újraszervezi, „összerendezi” magát, összhangba kerül.
A masszázs alkalmával nagymértékben feltöltődünk energiával, test-lélek-szellem felfrissül, ellenállóbbá válunk, nyugalom árasztja el teljes lényünket. A kezelés egy hegyikristály gömbbel és egy rózsakvarc gömbbel történik, valamint a csakráknak megfelelő kristályokat használunk.